Det kan være tøft å finne seg selv

Mann som ser opp i universet
Da man er i en spirituell oppvåkning er det mye undring over universets måte å jobbe på

Føles ting plutselig annerledes? Er du VELDIG klar for en forandring? Lengter du etter noe «større», men vet ikke helt hva? Det er ikke unormalt da man er i en spirituell oppvåkning eller utvikling. Personlig har dette vært for meg en vidunderlig reise med masse opp- og nedturer, men aller mest oppturer og lykkefølelse over å finne meg selv.

Å utforske sin spirituelle side kan selvsagt ha flere fasetter og nyanser enn det jeg kommer med her, men dette er kanskje de fem mest tydelige tegnene på at du er i en spirituell oppvåkning. Senere kan man oppleve deler av det samme i sin spirituelle utvikling.

For ordens skyld så mener jeg jeg det er en forskjell på spirituell oppvåkning og utvikling. Oppvåkning er da man tar det aller første skumle «steget» eller kaster seg ut i sin spirituelle side. Utvikling er da man jobber med sin spirituelle side på et senere tidspunkt, men kan møte på lignende utfordringer som da man hadde sin oppvåkning.

  1. Du føler for å «bryte løs» av det du er i nå og du lengter etter noe «annet» selv om du ikke greier å sette fingeren på det.
  2. Plutselig endres venne- og omgangskretsen.
  3. Du liker tydelig andre ting enn tidligere, klesstil, mat, musikk, farger og interiør.
  4. Får ikke lest nok av bøker, artikler og lignende innen alternativ litteratur.
  5. Du er mer selvsikker tør å stå mer i din nye sannhet og meninger, selv om dette er helt annerledes enn hva de var tidligere.

Jeg skal gå mer i dybden av hvert punkt under senere i artikkelen.

Spirituell oppvåkning er ingen dans på roser!

Før jeg totalt omfavnet min spirituelle side og evner tilbake i 2014, måtte jeg først få en skikkelig knekk. Først da kroppen min var så sliten av daglig migrene, muskelsmerter og brekninger på vei til jobben jeg mistrivdes i, da jeg ga slipp – da skjedde magien. Universet fikk slippe til, jeg lot «muren» min falle og jeg omfavnet endelig denne siden av meg som så lenge hadde ventet på mitt fokus.

Veivalg

Det var tøft i en periode og det var mye frykt i alt jeg foretok meg og prøvde meg på. Det var mye veivalg på min reise. Det er selvsagt masse spennende og positivt som skjer under spirituell oppvåkning og utvikling, men det er mange deler av denne reisen som er langt fra en dans på roser. Selv om det er tøft der og da så er det så uendelig givende da man har kommet seg gjennom det. Stå på og aldri mist troen på deg selv! Under skal jeg gå litt mer i dybden på hvert punkt jeg nevnte som tegn over:

1) Du føler for å «bryte løs» og du lengter etter noe «mer».

sommerfugl i flere faser

Dette er et tydelig tegn på at du er i ferd med å gå inn i en veldig spennende fase i livet ditt med stor metamorfose (transformasjon). Dette er like uungåelig og naturlig som da en larven går fra puppestadiet til sin sanne og fulle form som sommerfugl. Det kan faktisk føles som om kroppen er «for trang» eller ukomfortabel uten grunn. Dette er fordi det er så mye energi som sirkulerer rundt deg og sjelen lengter etter å bli hørt og komme frem og gjennom egoets fryktbarriere.

Det å ønske etter noe «mer», men vet ikke helt hva er sjelen din som vet at det er noe mer meningsfylt og givende for deg i dette livet, men du må tørre å omfavne det. Sjelen vår velger det livet, kroppen, familien og de utfordringene vi trenger for å utvikle oss og komme videre. Oppdraget vårt blir dermed å tørre å trosse denne frykten og ta de stegene som trengs for å virkelig kjenne på dette noe «mer».

2) Endring av venne- og omgangskrets

venner i solnedgang

Da man omfavner sin spirituelle side og tar de skumle stegene for å følge hjertet så skjer det også noe med de rundt deg. Dette kan høres skremmende ut, men det er en helt naturlig og nødvendig prosess. I mange tilfeller, skjer det helt av seg selv og du merker det nesten ikke før du bevisst ser etter. Andre ganger kan det være ganske dramatisk og du kan møte sterke reaksjoner fra dine nærmeste.

Da du jobber med don spiritualitet øker og endrer du frekvensen din energisk sett. Hvis du ikke har noen venner som er på samme reise som deg, så vil du endre deg fra et energimønster, en sannhet til en annen. Da familien din, eller vennene dine ikke er på samme reise, men i sin egen utvikling kan dette føre til en liten «kræsj» i energien.

Noen ganger «sklir» man bare litt fra hverandre, nesten uten at man merker det. Det er en naturlig prosess. Andre ganger blir kjente og kjære viktige støttespillere og dere kommer enda nærmere hverandre. Og noen ganger, dessverre, blir det litt drama of reaksjoner. Vit at dette er bare basert på frykt og i mange tilfeller misunnelse for at de selv ikke tør å følge sitt kall. Ikke la disse dempe ditt lys og glød — behold troen på deg selv. Noen forhold og relasjoner skal vi ha hele livet, mens andre er bare en fase.

3) Endrer smak og stil

jente som poserer

Plutselig så bare «finner du deg seg» og du gir blanke f i hva andre syns som det du har på deg og liker. Dette er en befriende og noen ganger merkelig følelse. Jeg trodde aldri at jeg selv skulle like harembukser og fargerike smykker. Det er selvsagt fortsatt elementer fra min gamle stil, men mye har endret seg også.

Dette er et tegn på at du begynner å følge og hedre det sjelen din genuint er glad i og setter pris på. Du tiltrekkes de tingene som får sjelen din til å juble og utvikle seg på best mulig måte. Følg hjertet og velg de klærne, smykkene, hudproduktene, sminken, maten etc. etc. som føles intuitivt riktig for deg!

4) Lesedilla og kunnskapstørste

bøker og kaffekopp

En av de beste tegnene å gå gjennom (etter min mening), er kunnskapstørsten man får da man begynner å lytte til sjelen sin. Din spirituell oppvåkning, og senere utvikling kan ha tydelige faser hvor det kan føles som om at du rett og slett ikke får lest nok om spirituelle temaer.

Dette kan være alt fra astrologi, lyst til å lære deg å bruke tarot- og orakelkort, healing, Kabbalah , numerologi, engler, alver osv. Igjen er det viktig å bare leve i flyt her, la intuisjonen (din sjels visdom) lede deg og finne det som gir mest gjenklang. Nyt denne fasen og lær i vei.

5) Selvsikkerhet

løve

Et godt og herlig tegn på at du er i spirituell utvikling eller oppvåkning er at du er mer selvsikker og tør å gå dine egne veier. Ja, du kommer til å være redd og usikker i blant, men allikevel så omfavner du en side av deg selv du tidligere har enten undertrykket eller rett og slett ikke turt å se på en gang.

Vit at selv om du innimellom går gjennom «mørke netter» og må trosse frykten din så er du allerede et enormt forbilde for mange rundt deg som vurderer og ønsker å gjøre det samme! Tvil aldri på deg selv, din magefølelse og hva hjertet ditt ønsker. Vær stolt av deg selv og klapp deg selv på skuldra over hvor langt du har kommer!

Nysgjerrig på dine spirituelle evner og utvikling?

Tegning av heks med det tredje øyet

Jeg elsker å hjelpe mennesker som er i en prosess med spirituell oppvåkning og utvikling! Det er faktisk hovedgrunnen til at jeg jobber som healer og klarsynt!

I tillegg til å holde helgeworkshops om intuisjon og klarsyn tilbyr jeg også en spennende skriftlig veiledning med tarotkort hvor jeg ser på dine spirituelle sider. Med denne tjenesten kan jeg hjelpe deg med et egetdesignet kortlegg hvor jeg ser på din spiritualitet og dine naturlige evner og hvordan dette kan hjelpe deg å få et mer menings- og gledesfylt liv ved å akseptere hele vidunderlige deg.

Målet er å hjelpe deg å få den innsikten og energien du trenger til å komme videre i din prosess, og samtidig være trygg i din spirituelle utvikling. Universet vil deg alltid vel. Med hjelp av tarotkort og mitt klarsyn ser jeg på disse områdene som kartlegger dine styrker og mulige utfordringer. Dette kortlegget kan du bestille her.

Ønsker deg med dette masse lykke til med din spirituelle utvikling og oppvåkning <3


ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Nå fokuserer hun på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første fantasy-roman. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne igjen sin indre kraft.