Transformasjonen er i gang, med våren kommer også forandring.

Endelig kan vi ønske våren velkommen! 

Takk for en flott og lærerik februar. Dette har vært på mange måter en måned med mange sterke og viktige opplevelser for meg. Dette har ført til at jeg tar steget videre og begynner med endringer som gjør min arbeidshverdag enda mer tilpasset meg. Det er på tide å lytte til kroppen, intuisjonen og hjertet – selv om det er skummelt!

Kroppen har sagt sitt

Kroppen har vært tydelig og sagt ifra litt for mange ganger i februar og jeg har febrilsk prøvd å overhøre og bare kjøre på. Gammel vane er vond å vende. Hyppige migreneanfall, mye muskelsmerter, forkjølelse og etter hvert influensa har stoppet flere ting for meg. Jeg måtte avlyse messen i Drammen, flere livesendinger samt avlyse og flytte på veiledninger. 

Dette er bare en bekreftelse på at jeg har pushet meg for mye over lengre tid og det er på tide å gjøre noen grep. Jeg kjenner at det slik det har blitt nå, så er veiledningene og behandlingene mer energikrevende enn hva de gir. Dette er ikke riktig for hverken klienten eller for meg. Jeg har forandret meg og det er på tide å gå videre dit universet dytter meg. Kroppen og sjelen har talt og det er på tide at jeg følger mine egne råd og følger disse tegnene. Jeg følger hjertet og sjelen min. 

Skal skrive artikler og utvikle kurs

Ikke tro at jeg ikke liker å hjelpe mennesker lenger, for dette er noe jeg brenner for. Og jeg elsker å se folk gripe tak i sine spirituelle evner og med dette finne igjen sin indre kraft. Dette arbeidet og støtten skal jeg fortsette å gjøre, men på en annen måte enn tidligere. ved å skrive artikler, holde kurs og etter hvert lansere forskjellige nettkurs og nettløsninger, så kan jeg hjelpe mange flere samtidig. Og klientene slipper den lange ventetida som det har blitt.

Problemet hittil har vært at jeg har selvsabbotert meg selv hele tiden, vært redd for forandring og pushet på med samme opplegg, nå er det på tide med forandring. Derfor har jeg aldri fått tid nok til å skape innhold som f. eks. kurs, flere artikler og videoer som hjelper flere samtidig. Dette er det slutt på nå. Skummelt og befriende på en og samme gang. 

Slutter med alle tjenester – for en stund

Grunnet helsen og den tidsbruk som trengs til å utvikle kurs, tekst og innhold velger jeg nå å avslutte alle  tjenester for en stund. Jeg beklager ulempen dette medfører, men på denne måten får jeg frigitt mer tid og energi til å hjelpe enda flere, samt ta bedre vare på helsen min og min kreative side. Dette skulle jeg ha gjort for lenge siden – kjenner jeg i skrivende stund. 

Kommer til å fortsette å være aktiv på Facebook og Instagram

Velkommen til meditasjonskveld på Store Gillund gård i Stange 9. mars under den nydelige «super» fullmånen i Jomfruens tegn.

Jeg kommer fortsatt til å dele dagens kort på Instagram og Facebook, samt ha noen livesendinger innimellom. Det er bare å følge med på nettsiden og sosiale medier for spirituell inspirasjon og innhold.

Det blir også fortsatt mulighet til å være med på månedlige meditasjonskvelder i Stange. Følg med på nettsiden og arrangement på Facebook for mer info og tidspunkt. Det kommer også flere helgeworkshops i 2020, samt nettkurs. følg med, følg med 🙂 

Dette skjer i mars:

Dette blir en spennende måned fylt med endringer, utvikling av kurs, meditasjonskveld og livesending:

  • 9. mars, kl. 19:00: Meditasjonskveld på Stange. Her er det ingen bindende påmelding på, det er bare å møte opp, les mer om disse samlingene her.
  • 12. mars, kl. 20:00: Livesending på Facebook og Instagram hvor jeg svarer på spørsmål på direkten. 

Ønsker deg med dette en magisk første vårmåned!

Klem fra Ragna 🙂


ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og fokuserer på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.