Mye tanker og følelser

I disse koronatider er det fort gjort å bli stresset, bekymret, redd og til og med sint. Selv har jeg følt på frustrasjon rundt det å ikke få gjort nok, bidrat og hjulpet nok. All medieblesten rundt viruset tall som øker på på både antall døde og smittede er skremmende og den nye hverdagen begynner virkelig å synke inn. Heldigvis kan jeg hjelpe med noe – nemlig å sende healing fra avstand.

Skjermbilde fra kveldens healing. Nydelig stund med herlig energi. Det var tydelig mange gode sjeler som koblet seg sammen i kveld.

Finn roen med meditasjon og selvhealing

Dette er alt annet en hverdag, så vær snill med deg selv og rund i kantene mot de rundt deg. Her er noen tips til å finne indre ro:

  1. Tilbring tid ute i det fri.
  2. Mediter daglig.
  3. Praktiser takknemlighet.
  4. Skriv om bekymringene dine.
  5. Les og tilegn deg kunnskap.
  6. Vær kreativ.
  7. Spill sammen på avstand. 
  8. Ha en strukturert hverdag og hold deg i form.  

Ved å meditere hver dag fører du også til selvhealing. Se gjerne opptak av denne sendingen. Sleve meditasjonen/ healingen starter 7 min 15 sek uti sendingen. Slapp av og nyt denne stunden.

Ta vare på deg selv og andre!

Klem fra Ragna 🙂

Husk: «Det største av alle feil er å ikke gjøre noe fordi du bare kan gjøre litt» – Sydney Smith

Kategorier: Healing

ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og fokuserer på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.