april er det fullmåne i romantiske Vektens tegn.

Ny nettartikkel i Medium (premium)

«Onsdag 8. april kl. 04:35 om morgenen er det fullmåne igjen, denne gangen i Vektens tegn. Dette kan bety at det blir en veldig romantisk og harmonisk dag, eller at det blir en nødvendig opprydding i de nære forholdene dine. Kanskje begge deler må til.»

Ta en titt på dine nærmeste relasjoner og forhold

Denne fullmånen gir oss en perfekt mulighet til å rydde opp, gi slipp og finne balanse i alle de nære og viktige forholdene våre. Dette er kanskje en fullmåne som både kan styrke eller gjøre slutt på forhold. Vi har den siste tiden blitt tvunget til å være mer sammen eller mer fra hverandre, noe som kan være en faktor på å virkelig kjenne på om et forhold er sterkt nok eller ikke.

Vekten er romantisk, opptatt av harmoni og gjensidig respekt. denne fullmånen vil hjelpe deg å se tydelig hva slags nære relasjoner som ikke fungerer i livet ditt. Noe som fører til en flott mulighet til å opprette balanse og ro i dine nære relasjoner. Denne fullmånen gir deg en flott mulighet til å kjenne ordentlig etter i hjerteenergien din og se hva slags forhold som er bra for deg, eller ikke.

OBS: Dette er en premium artikkel.

Les hele premiumartikelen i Medium her

Bli med på online-meditasjon under fullmånen i kveld:

Bli med på online-meditasjon i kveld (8. april 2020) kl. 20.

Bli med og mediter under fullmånen i kveld kl. 20. Dette foregår online og via Zoom. Meditasjonskvelden koster 200 kr. Du kan melde deg på her:

https://www.spirahealing.no/online-meditasjonskvelder/

Håper jeg ser deg! Uansett så ønsker jeg deg en magisk fullmåne!

Måneklem fra Ragna 🙂


ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og fokuserer på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.