26. mars holdt jeg livesending med guidet meditasjon og healing. Denne gangen var det fokus på å gi slipp på frustrasjon. Den nye hverdagen har begynt å synke inn hos oss og det kan hende at en del av oss kjenner på en del frustrasjon. Usikkerhet og planer som går i vasken kan få den mest sindige til å koke over.

Skjermbilde fra kveldens sending

Vær snill mot deg selv og andre. Det er helt normalt og menneskelig å reagere på denne måten. Husk og at du besitter evnen og kraften til å snu denne frustrasjonen og situasjonen til noe positivt. Tenk på mulighetene, ikke begrensningene. Se opptak fra livesending 26. mars for hjelp til å gi slipp på frustrasjon og få tilskudd med energi og healing.

Selve meditasjonen og healingen starter etter 10 min og 30 sekunder

Ønsker deg en gledesfylt og kreativ tid fremover. Bruk energien til å tenke annerledes og ti lå skape det livet du ønsker deg. Se på denne koronakrisen som en ny start.

Stor klem og varme tanker sendes fra meg 🙂


ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og fokuserer på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.