Helgeworkshop Stange 25.-26. januar: Bli kjent med dine intuitive og klarsynte evner

Bli med på en spennende helg med indre vekst!

Mann på klippe mot havet

Nysgjerrig på dine intuitive og klarsynte evner? Ja, du har de evnene du også!

Etter en meget vellykket helgeworkshop på Rena i oktober 2019 gjentar jeg denne spennende helgeworkshoppen i Stange i slutten av januar. Start det nye med mer innsikt og kontroll over dine fantastiske evner!

Alle har intuisjon og klarsyn

Visste du at vi alle har intuisjon og klarsyn? Ja, du også! Og visste du at det å bli ordentlig kjent med og mestre disse evnene hjelper deg mestre livet på mange flere plan? Dette er noen av de mange fordelene:

 • Gir økt selvtillit.
 • Du får mer energi for du lærer deg å sette grenser for hva du tar inn.
 • Minsker stress og kan gi en økt følelse av kontroll.
 • Man blir mer harmonisk og lever i bedre flyt med livet.
 • Ved å være godt kjent med sin egen intuisjon og sitt klarsyn får man en bedre forståelse over det som skjer og man kan tolke tegn fra universet.
 • Ved å leve i flyt med universell informasjon kan man føle en stor lykkefølelse.

Alle er medfødt fantastiske evner, dette er i hvert fall min mening. Det er ikke bare yrkeshealere som kan heale, man må ikke se ut som Lilli Bendriss (jeg digger Lilli altså) for å være klarsynt og man trenger ikke å være indianer for å være sjaman eller være interessert i noen av disse temaene eller lese tegn fra naturen og universet. Selv om noen er født naturlig mer intuitiv og klarsynt så er alle medfødt disse evnene og de kan trenes opp, noe du kan gjøre på denne helgeworkshoppen.

tarotkort, krystaller og pendel

Er du sensitiv og ønsker å få forståelse og kontroll over dine evner?

Kanskje du allerede vet at du som alle andre besitter disse evnene, men ikke helt vet hvordan du skal bruke dem? Man kan være født med sterke intuitive og klarsynte evner og ikke vite hvordan man skal håndtere dem. Kanskje du blir utbrent og sliten av å ta inn energier og beskjeder fra universet? Det er dessverre en vanlig skjebne for mange klarsynte. (Jeg har også vært der). Å ikke ha kontroll over dette kan være utmattende og overveldende! Dette kan jeg hjelpe deg med på denne helgen!

Da kan denne workshoppen hjelpe nettopp deg. I denne workshoppen vil jeg hjelpe deg gjennom spennende øvelser å bli kjent med intuisjonen og klarsynet ditt og hvordan du kan bruke dette uten å bli utbrent. Denne helgen skal du sammen med andre likesinnede endelig lære å beskytte energien din, sette grenser og ta tilbake kraften din. Bli med!

Dette skal du kunne etter denne workshoppen:

Hånd som holder en krystallkule
 • Du skal vite forskjellen på hva som er intuisjonen din og hva som er klarsynet ditt, samt hvordan du kan kombinere dem.
 • Du skal kunne noen effektive, men enkle teknikker som beskytter energien din og vite hvordan du utøver en god «energihygiene».
 • Du skal kontrollere når og hvordan du skrur «av og på» intuisjonen og klarsynet ditt.
 • Du skal vite hva som er din mest effektive måte å ta inn informasjon på.
 • Du skal kunne en håndfull forskjellige øvelser som hjelper deg å øke intuisjonen og klarsynet ditt. Dette skal du kunne bruke både på deg selv og andre.
 • Du skal være klar over ansvaret og etikken man som klarsynt bør utøve.

Trenger du noen forkunnskaper for dette workshoppen?

Nei, det trenger du ikke i det hele tatt! Denne workshoppen passer for absolutt alle som har en interesse for sin egen spiritualitet og ønsker å bedre livet sitt ved å bli bedre kjent med disse medfødte evnene. Her er det høy takhøyde og alle begreper skal forklares godt slik at du til enhver tid vet hva det er vi snakker om. Du vil også ha glede av dette kurset om du er en dreven klarsynt å repetere grensesetting og energirensing.

Stol på magefølelsen din!

Det å stole på på intuisjonen, eller det mange kaller magefølelsen, reddet livet til mamma og meg tilbake i 2006, du kan lese mer om denne episoden og mer om intuisjon og klarsyn på bloggen min her: https://www.spirahealing.no/intuisjon-og-klarsyn-hva-er-det/

Hvem er kursholder?

bilde av Ragna

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun gir mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon hvert år. Hun tilbyr også avslappende healing og healingmassasje, spirituelle kurs og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer som hun også blogger om. I tillegg er hun skribent for mittmedium.no, anmelder filmer for Hamar Arbeiderblad på si og jobber med sin første fantasy-roman. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne igjen sin indre kraft. Du kan lese mer om Ragna her.

Hva koster det?

Workshoppen koster 1950 kr. Faktura blir sendt ut da påmelding er mottatt og registrert. Påmeldingen er bindende og hele beløpet må være betalt før kursstart.

Hvor holdes workshoppen og hva må man huske på?

Mann som sitter på en stubbe is kogen og tenker

Workshoppen holdes i hyggelig lokaler (et gammelt stabbur som er pusset opp) på vakre Store Gillund gård: Gillundvegen 83
2335 Stange.
Dette er i hjertet av Stange. Vi vil holde på fra 10-16 både lørdag og søndag denne deilige januarhelga. Vi har lunsj i en time hver dag. Deltakere må selv ha med lunsj eller det er muligheter for å kjøpe lunsj i nærheten. Det er inkludert frukt, nøtter, kaffe of te begge dager. Vi skal meditere en del og da kan det være greit å ha med seg et teppe og eventuelt en pute å sitte på. Ha på deg myke og varme klær som du slapper godt av i.

Alt annet nødvendig utstyr og kompendiet vil bli utdelt. Ta med godt humør og et åpent sinn. På workshop hos meg blir du respekter og tatt i mot som den fantastiske sjelen du er! Velkommen 🙂

Overnatting?

Reiser du langveisfra kan du kontakte Ingeborg Opsand og høre om overnattingsmuligheter i det koselige stabburet de har på gården. Ta kontakt på telefon: 957 89 217. Kostander for overnatting kommer utenom kursavgift.

Meld deg på denne spennende helgeworkshoppen her:

Påmeldingsfrist 20. januar 2020.

Ta kontakt hvis du lurer på noe, jeg gleder meg til å treffe deg!