Takknemlighet gjør deg mer glad – med en gang.

Takknemlighet hjelper deg å snu fokuset ditt

Takknemlighet er en fantastisk måte å snu tankesettet ditt! Bruker dette mye som en teknikk med mine klienter. Takknemlighet er etter min mening magi i praksis <3 Det letter på bekymringer og hjelper deg å ha et mer positivt fokus. 

Selv takknemlighet over de små tingene i livet vil hjelpe deg å snu tankesettet ditt. 

For eksempel kan dette være takknemlighet over:

  • Å ha nok mat i huset.
  • Å ha rene klær på deg.
  • Å ha trygt hjem å bo i.
  • En familie og/ eller gode venner å dele livet med.

Skriv det gjerne i en egen bok om kvelden før du skal sove. Flott å gjøre i tunge perioder. Skriv både store og små ting, skriv det som faller deg inn. Prøv å skriv ned minst tre ting du er takknemlig for.

Jeg bruker dette som en fast daglig del av min spirituelle praksis. Jeg skal ha en egen livesending med forslag til hvordan du kan ha din egen unike spirituelle praksis torsdag 27. februar kl. 9.

Flott å kombinere takknemlighet i bønn og i manifesteringsarebeidet, nettopp fordi det øker energifrekvensen. (Det du sender ut får du tilbake i følge loven om tiltrekning (se «The Secret/ Hemmeligheten» den ligge rpå Netflix!).

Her kan du se opptaket fra livesendingen om takknemlighet, selvfølgelig greide jeg å glemme å sette på mikrofonen, men det er lyd etter 1 min og 57 sekunder, du går ikke glipp av noe på disse minuttene så det er bare å spole seg frem 🙂

Takk for at du tok deg tid til å se og lese dette!

Klem fra Ragna 🙂


ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og fokuserer på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.