Meditasjonskvelder – Stange

Dame som sitter og mediterer ved vannet
Finn indre ro og samhold på jevnlige meditasjonskvelder

Velkommen til meditasjonskvelder på vakre Store Gillund gård i hjerte av Stange!

12. desember starter vi med jevnlige meditasjonskvelder hvor likesinnede kan møtes til meditasjon, selvutvikling og selvhealing. Denne gangen blir det fokus på å bli kjent, finne indre ro og stresse ned før jula kommer.

Hvem arrangerer disse meditasjonskveldene?

portrettbilde av Ragna Søberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun gir mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon hvert år. Hun tilbyr også avslappende healing og healingmassasje, spirituelle kurs og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer som hun også blogger om. I tillegg er hun skribent for mittmedium.no, anmelder filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første fantasy-roman. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne igjen sin indre kraft. Du kan lese mer om Ragna her.

Hva koster det?

Meditasjonskveldene koster 200 kr per gang, det er ingen bindende påmelding. Du kan betale med vipps eller med kort da du kommer.

Bør jeg ta med noe?

Da man skal meditere kan det være greit å ha med seg et teppe og eventuelt en pute å sitte på. Foretrekker du å ligge, så ta med deg en matte. Ha på deg myke og varme klær som du slapper godt av i. Ellers er det bare å ta med godt humør og et åpent sinn.

Velkommen til en hyggelig og avslappende kveld!

Påmelding:

På skjemaet under kan du melde deg på for meditasjonskveld på Store Gillund gård. Ta gjerne med deg venner. Det vil bli servert te og litt frukt og nøtter. Man kan bare møte opp uten påmelding også. Betal ved adkomst 🙂