Start dagen med overskudd

Trenger du en ekstra boost og litt påfyll for å starte dagen? Øk din hjerteenergi og fyll deg selv med energi, kjærlighet og lys med denne lille meditasjonen på litt over 6 minutter:

Meditasjonen starter etter 2 min. og 20 sek.

Vil du meditere mer med meg?

Ca. en gang i måneden holder jeg en lengre meditasjonskveld for en egen gruppe med påmeldte under fullmånen. På disse kveldene leder jeg deltakerne gjennom en litt lengre guidet meditasjon, samt holder et lite fullmånerituale. Det er masse rom for spørsmål og deling av erfaringer.

Bli gjerne med å mediter online førstkommende torsdag kl. 20. Meld deg på her:

Husk at selv noen få minutter med meditasjon gjør underverker for helsen din. Syns du det kan være vanskelig å finne din meditasjonsform, kan du lese denne artikkelen for inspirasjon.

Del dine erfaringer, få og gi inspirasjon i Spira Healing sin meditasjonsgruppe.

Velkommen <3


ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Nå fokuserer hun på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første fantasy-roman. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne igjen sin indre kraft.