Start dagen med overskudd

Trenger du en ekstra boost og litt påfyll for å starte dagen? Øk din hjerteenergi og fyll deg selv med energi, kjærlighet og lys med denne lille meditasjonen på litt over 6 minutter:

Meditasjonen starter etter 2 min. og 20 sek.

Vil du meditere mer med meg?

Ca. en gang i måneden holder jeg en lengre meditasjonskveld for en egen gruppe med påmeldte under fullmånen. På disse kveldene leder jeg deltakerne gjennom en litt lengre guidet meditasjon, samt holder et lite fullmånerituale. Det er masse rom for spørsmål og deling av erfaringer.

Bli gjerne med å mediter online førstkommende torsdag kl. 20. Meld deg på her:

Husk at selv noen få minutter med meditasjon gjør underverker for helsen din. Syns du det kan være vanskelig å finne din meditasjonsform, kan du lese denne artikkelen for inspirasjon.

Del dine erfaringer, få og gi inspirasjon i Spira Healing sin meditasjonsgruppe.

Velkommen <3


ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og fokuserer på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.