En ny hverdag med fokus på å kunne hjelpe og inspirere via digitale plattformer

Koronakrisen (ja jeg er lei dette ordet jeg også) har snudd hele verden og hverdagen vår på hodet. Kursutviklingen min har naturlig nok ikke hatt den den farten som jeg hadde planlagt, men jeg stoler på universet og vet at tarotkurset faller på plass akkurat da det skal. Med en liten pode hjemme blir det heller ikke ro og tid til veiledninger på dagtid og når kvelden kommer er både mamma og pappa dyktig slitne. Det er sikkert mange som føler på samme frustrasjonen at man ikke får gjort så mye av hverken det ene eller det andre, ELLER at de har for mye tid og dagene bare flyter inn i hverandre. 

Lukas er min faste kontorassistent i disse tider. Veldig koselig, men kursutviklingen (og alt annet) går veldig sakte!

Ukentlige livesendinger
Det er frustrerende å være healer og ikke kunne bidra mer enn det jeg kan i disse dager, men jeg har forsøkt, og vil fortsette med, ukentlige livesendinger så godt det lar seg gjøre. her kan det komme endringer både med flere eller færre sendinger. Jeg må ta hver dag og eget energinivå som det kommer og ta det fra der. En må være god mot seg selv i disse dager og ikke være straffende i tankesettet da planer og ting blir avlyst eller utsatt. 

Vi kan koble oss sammen og meditere selv om vi ikke kan møtes fysisk. Velkommen til online meditasjonskveld 8. april kl. 20.

Meditasjonskvelder på Zoom
Ettersom vi ikke kan møtes fysisk nå, så skal jeg begynne med meditasjonskvelder online. Dette vil foregå over den enkele og praktiske møteplattformen Zoom.

Du melder deg på via skjemaet på hjemmesiden og du vil få mer informasjon om hvordan du kan laste ned dette tilsendt på e-post. På selve meditasjonskvelden vil du få tilsendt en invitasjon til møtet på e-posten din.

Meditasjonskvelden varer ca. 1 time og koster 200 kr. 
Velkommen! 

Meld deg på meditasjonskvelden her

Det blir en annerledes påske i år, prøv å gjøre det beste ut av den <3

Dette skjer i april: 

April blir en måned med fokus på å leve i flyt i den nye «koronahverdagen». Jeg skal fortsette å utvikle tarotkurs, holde meditasjonskveld og livesendinger. Tidspunkt og innhold er satt med forbehold om endringer.

  • 2. april, kl. 20:00: Livesendning på Facebook og Instagram med Q&A. Her kan du få litt mer utdypende veiledning på direkten gratis, hjelp og veiledning til din spirituelle utvikling/oppvåkning, samt råd og tips til å forbedre din daglig spirituelle praksis.
  • 8. april, kl. 20:00: Meditasjonskveld online via møte på Zoom. Meld deg på her.
  • 16. april, kl. 20:00: Livesending med healing på Facebook og Instagram hvor jeg sender healing gratis. 
  • 30. april, kl. 20: Livesending på Facebook og Instagram hvor jeg trekker kort og svarer på spørsmål gratis.  

Les gjerne min siste Medium-nettartikkel og se hva som skjer i april. Her tar jeg for meg månefaser og se hva tarotkortene sier om måneden som kommer her.  

Ønsker deg en magisk april og god påske!

Stor klem fra Ragna 🙂 

Kategorier: Nyhetsbrev

ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Nå fokuserer hun på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første fantasy-roman. Ragna elsker å jobbe med mennesker og hjelpe dem å finne igjen sin indre kraft.