Endelig er sommeren her!

Bedre sent enn aldri, endelig fikk jeg sendt ut nyhetsbrevet for juni! Endelig er det sommer 🙂 Denne måneden er det mye som skjer og det blir MYE skriving, trylling og fiksing på hjemmesiden.

Medlemsside: «Din spirituelle reise» åpner i slutten av juni

Jeg jobber på spreng i disse dager med å få på plass en medlemsside for spirituelle spirer oppe på hjemmesiden min med en tilhørende lukket gruppe på facebook. Denne siden er for deg som er i spirituell utvikling og trenger støtte, veiledning og tips og råd. 

Snart kan du starte din spirituelle reise sammen med meg og andre likesinnede, gled deg!

Med forbehold om endringer så er dette det du får som medlem hos meg:

  • Du får intuitivt velge din egen månedsveiledning, via lukket facebookgruppe
  • Du får intutivt velge din egen ukesveiledning, via lukket facebookgruppe
  • Gruppen får sitt eget «Dagens Kort» og i samme snutt hver ukedag (utenom ferier/ helligdager) så trekker jeg et personlig kort til en av medlemmene. 
  • Det blir holdt egne eksklusive meditasjonssamlinger og livesendinger med fokus på spirituell utvikling og praksis hvor jeg gir tips, råd til hvordan du kan få så god daglig spirituell praksis som mulig og hvor du kan stille meg spørsmål.
  • Du får tilgang til en lukket gruppe på facebook hvor du kan finne og gi inspirasjon, få støtte, råd og hjelp fra andre deltakere. 

Medlemskapet skal koste kun 189 kr per måned og det er ingen bindingstid.

Mer info og detaljer kommer så fort jeg har det klart, så nå er det bare å glede seg mens jeg tryller dette herlige brygget i hop 😉

Ukentlig livesendinger fortsetter

Forhåpentligvis inspirerer livesendingene jeg holder med jevne mellomrom. Jeg kommer til å fortsette med ukentlige livesendinger med forskjellige temaer. De fleste blir sendt fra morgen av, du kan se opptak senere hvis du ikke kan på morgenen. Gleder meg til å «se» deg live 🙂 

Meditasjonssamlinger på Zoom

Online meditasjoner for grupper online har vært en suksess. Dette foregår over den enkle og praktiske møteplattformen Zoom. Nå er det mulig å bli med annehver uke ca. Når det er fullmåne arrangerer jeg kveldsmeditasjon og ved nymåne arrangerer jeg morgenmeditasjon. 

Du kan lese mer melde deg på via hjemmesidenmin. Hvis du ikke allerede har Zoom (som er helt gratis) vil du få mer informasjon om hvordan du kan laste ned dette tilsendt på e-post. Da du har forhåndsbetalt deltakelsen får du tilsendt en link som gir deg tilgang til meditasjonen. Meditasjonene varer ca. en time og koster 200 kr. Velkommen! 

Nå kan du bestille halvårsveiledning av meg

2020 har vært litt av et år så langt! Hvis du lurer på hvordan de neste seks månedene blir så kan du bestille veiledning av meg over telefon. Jeg har stengt for skriftlige veiledninger nå siden det er for tidkrevende, ved å ta det over telefon kan jeg hjelpe enda flere 🙂 

Under denne veiledninen som tar ca. 1 1/2 time legger jeg et stort kortlegg til deg hvor jeg går i dybden av tematikken universet har på lur for deg de neste seks månedene. Du får en personlig og detaljert analyse av kortene måned for måned, samt andre beskjeder som kommer inn via klarsynet underveis.

Jeg ser også på hovedtemaet, mulig utfordring og gave fra universet for perioden som kommer og gir deg en oppsummering av det hele. Er det noen spesielle temaer eller metoder jeg får inn at du kanskje skal jobbe med så får du masse tips til hvor du skal gå videre. Du får også et eget kort der og da slik at du vet hvor du kan «sparke fra» rett etter vi har snakket sammen! Ta gjerne opp samtalen eller ta notater.  

Jeg har fortsatt tid til noen veildninger før jeg går ut i ferie fredag 26. juni 😀 

Dette skjer i juni: 

  • 5. juni: Meditasjonskveld under fullmånen (kl. 20:00, via Zoom). Meld deg på her.
  • 11. juni: Morgenkaffe of tarot, jeg svarer på dine spørsmål med hjelp av tarot- og orakelkort. (livesending kl. 09:00)
  • 18. juni: Avslutt dagen med takknemlighet og et smil 🙂 (livesending kl. 20:00)
  • 22. juni: Morgenmeditasjon under nymånen (kl. 09:00 via Zoom, påmelding kommer)
  • 25. juni: Medlemssiden «Din spirituelle reise» lanseres. Jeg gir bort første måneden til en heldig seer <3 (livesending kl. 09:00)

Det kommer egne e-poster i god tid før med detaljert info om de forskjellige hendelsene, så det er bare å følge med! 

Månefaser, paganistiske høytider og hva tarotkortene sier om juni: 
Hver måned ser jeg på månefaser, ev. paganistiske høytider samt hva tarotkortene mine sier om den kommende måneden. Les gjerne nettartikkelen i Medium om hva som skjer i denne herlige måneden: 
Les gjerne min siste Medium-nettartikkel og se hva som skjer i juni. (obs, premium artikkel)

Ønsker deg en glad, energifull og herlig juni
Stor klem fra Ragna 🙂 

Nyt den første sommer månedene og kos deg i sola <3

Meld deg på nyhetsbrevet mitt og få alle disse nyhetene, gode tilbud og tips rett i e-posten din:

Kategorier: Nyhetsbrev

ragna.soberg

Ragna Søberg i Spira Healing er godkjent healer, tarotist og klarsynt. Hun elsker å hjelpe mennesker med deres spirituelle utvikling og praksis og har gitt mangfoldige veiledninger både skriftlig og over telefon de siste årene. Hun spesialiserer seg på spirituell utvikling og fokuserer på artikkelskriving som inspirerer, spirituelle kurs, foredrag og arrangerer meditasjons- og healingkvelder. Hun holder jevnlig livesendinger om en rekke spirituelle temaer. I tillegg anmelder hun filmer for Hamar Arbeiderblad og jobber med sin første bok om spirituell utvikling. Ragna elsker å hjelpe mennesker å finne igjen deres indre kraft gjennom en god daglig spirituell praksis.