Fra en tarotveiledning under Body Mind Spirit messen i Lillestrøm 2019.

Godkjent Healer i Det Norske Healerforbundet, tarotist, klarsynt, mamma, kursholder, skribent og filmanmelder.

Jeg heter Ragna og er 32 år og bor sammen med samboeren min Kim, vår nydelige sønn Lukas og våre to katter Vixen og Nemi ute på vakre Tangen i Innlandet fylke.

Å ha «varme hender» ligger i familien og jeg har alltid vært ekstra sensitiv for energier og sinnsstemninger. Dette har nok ligget veldig latent hos meg. Da jeg var lita jente skremte jeg nesten livet av venninnene mine med spøkelseshistorier. Deler av dem var oppdiktet, men jeg følte og så mye som ingen andre kunne hverken se eller føle. Jeg ble selv skremt av energier og ånder som trengte seg på. Grunnet dette «stengte jeg av» i mange år og unngikk evnene mine så godt det kunne la seg gjøre, jeg var ikke klar.

Fra en av helgeworkshoppene jeg holder i intuisjon og klarsyn

Veien blir til mens den går og jeg har fått masse spennende erfaring underveis

Veien min frem til der jeg er i dag har vært en svingete og interessant en. I tillegg til mange års erfaring som apotekmedarbeider er jeg er utdannet filmviter og har en mastergrad i film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Jeg elsker film og serier og hvordan dette både påvirker og reflekterer samfunnet. Jeg anmelder ukentlig filmer for Hamar Arbeiderblad. Mens jeg fullførte masteren min begynte jeg som markedsassistent hos Svensk Filmindustri i Oslo. Jeg har også erfaring som vitenskapelig assistent. Dette er alt en viktig del av meg og min utvikling.

Jeg elsker tarot og dette er et av mine hovedverktøy i min arbeidshverdag

Det var gøy å jobbe med filmdistribusjon en stund, men etterhvert så var det en annet kall som krevde mer plass. Jeg trivdes mindre og mindre og til slutt ble jeg sykemeldt. Man kan ikke unngå sitt livsformål uten å bli ulykkelig og avstengingen av mine evner varte ikke evig – heldigvis! Ettersom jeg ble eldre og mer trygg på meg selv føltes det mer og mer naturlig å omfavne og utvikle denne siden av meg selv.

Jeg bestemte meg for å kurse meg og utforske mine evner. I 2014 fikk jeg en sterk visjon under et kurs med Sissel Grana. Jeg fikk klar beskjed fra mine åndelige hjelpere at jeg skulle skrive og heale. Å hjelpe andre ved bruk av mine healingevner, kortlegg og skriving er min oppgave i dette jordlige livet. I september 2015 ble jeg Godkjent healer hos Det Norske Healerforbundet og 1. januar 2016 startet jeg foretaket Spira Healing. Ting utvikler seg stadig og jeg elsker denne reisen jeg er på.

Ragna sitter på en stein og ser utover landskapet i Irland.
Ragna sitter på «Hags Chair» i Irland

I tillegg til healingevnene mine har jeg en sterk intuisjon og klarsyn (som jeg også kurser i). Jeg bruker også tarot- og orakelkort som mine hovedverktøy i tilegg til klarsynet mitt. Jeg skriver mangfoldige veiledninger gjennom hele året og holder jevnlig live-sendinger på facebook om spirituelle temaer og arrangerer månedlige meditasjonskvelder. Jeg er også fast skribent for Mitt Medium som er hjemmesiden til det alternative magasinet Medium. Sjekk gjerne ut den fine hjemmesiden deres!

Jeg elsker å hjelpe folk som er i spirituell utvikling med å finne sin indre styrke igjen!

Jeg brenner for hjelpe folk med å øke sin åndelige bevissthet og gi hjelp til selvhjelp slik at hverdagen blir så positiv og kjærlighetsfylt som mulig.

Du kan bestille healing og veiledninger av meg i butikken her.

Kurs og verv jeg har:

  • Mars 2020: «Intuitive Tarot» kurs med Gina Spriggs.
  • Mars 2020: Hodebunnsmassasjekurs ved Axelsons Institute.
  • Oktober 2018: Fullført Healingmassasjekurs med Hans Axelson på Axelsons Bodywork School i Oslo.
  • November 2016: «Become a certified Fairyologist», nettkurs med Doreen Virtue. Ble sertifisert som «Fairyologist».
  • Juni 2015: «Tappet for energi, slik gjør du noe med det». Kurs hos Sissel Grana.
  • 30. september 2015: Ble Godkjent Healer.
  • Juni: 2015: VEKS kurs i regi Det Norske Healerforbundet. Ble Godkjent Healer 30. september 2015. 
  • Juni 2014: «Bli kjent med dine medfødte evner». Kurs hos Sissel Grana.
Ragna kysser en månelampe på kontoret sitt.
Loving the moon <3

Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og YouTube:

Instagram: https://www.instagram.com/spirahealing/

Facebook: https://www.facebook.com/spirahealing/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC29VzDDhOW3aQFSeGIGSwGQ?view_as=subscriber

Bilde av Ragna foran en bokstand på alternativmesse i London.
På Mind Body Spirit Wellbeing festival i London 2019

Lurer du på noe så er det bare ta kontakt :